Aankomst
Vertrek
Personen

Uw vakantie in de duinen

Onze appartementen zijn prachtig gelegen op een unieke locatie: vlak aan de duinen dus wanneer je de deur achter je toeslaat sta je letterlijk met je voeten in het zand. Het heeft een prachtig uitzicht op de duinen. Ideaal om de dagelijkse routine eventjes te vergeten en jezelf in vakantiemodus te brengen.

Onze appartementen zijn gloednieuw en allemaal uitgerust met een leefruimte, badkamer en slaapkamer(s). De keuken is volledig uitgerust met een inductiekookplaat, combi-oven, een koffiemachine waarmee je eveneens thee en chocolademelk kan maken, vaatwasser en een koelkast met vriesvak. De woonkamer is uitgerust met een Smarttelevisie. De badkamer beschikt over een grote inloopregendouche en lavabo. In elk appartement is er een apart toilet aanwezig.

Elk appartement is eveneens uitgerust met een apart, gescheiden terras. Je kan er dus lekker een hele dag luieren of een aperitiefje drinken na een drukke dag op het strand of een leuk uitstapje. In het ganse gebouw is er gratis, goedwerkende wifi. Aan het gebouw zijn eveneens zeer veel afgeschermde parkeerplaatsen.