Aankomst
Vertrek
Personen

www.whaaw.be biedt jou gezinsvriendelijke vakanties aan op toplocaties. Comfort en luxe staan centraal.

Onze appartementen zijn prachtig gelegen op een unieke locatie:

3 zijn gelegen vlak aan de duinen in Westende-bad, dus wanneer je de deur achter je toeslaat sta je letterlijk met je voeten in het zand. Het heeft een prachtig uitzicht op de duinen. Ideaal om de dagelijkse routine eventjes te vergeten en jezelf in vakantiemodus te brengen.

2 zijn gelegen in de Jachthaven van Oostende vlak voor het prachtige station gebouw. Dus wanneer je het gebouw uitgaat sta je oog in oog met de zeilboten, zit je midden in het bruisende stadsleven, vlakbij het station en op enkele stappen van het strand.

Onze appartementen zijn gloednieuw en allemaal uitgerust met een leefruimte, badkamer en slaapkamer(s). De keuken is volledig uitgerust met een kookplaat, combi-oven, een koffiemachine waarmee je eveneens thee en chocolademelk kan maken, vaatwasser en een koelkast met vriesvak. De woonkamer is uitgerust met een Smarttelevisie. De badkamer beschikt over een grote inloopregendouche en lavabo. In elk appartement is er een apart toilet aanwezig.

De 3 appartementen in Westende-bad zijn eveneens uitgerust met een apart, gescheiden terras. Je kan er dus lekker een hele dag luieren of een aperitiefje drinken na een drukke dag op het strand of een leuk uitstapje. Op deze locatie zijn er eveneens afgeschermde parkeerplaatsen gratis aanwezig op ons terrein zelf.

Overal is er gratis, goedwerkende wifi aanwezig.