Omgeving

Adres

Henri Jasparlaan 119, 8434 Westende Bad

Ligging

Op 5 minuutjes wandelen van ons gebouw ben je aan een opstapplaats van de kusttram, die je overal naartoe kan brengen. Verder zijn er op ons terrein voldoende parkeerplaatsen, afgeschermd met een schuifpoort van de straat.

Omgeving

In de buurt is voor ieder wat wils. Voor de sportievelingen onder jullie bevindt er zich een tennis- en surfclub op wandelafstand. Ook zijn er zeer toffe parkjes te vinden met de bijhorende restaurants. Er zijn tramhaltes gelegen op 5 minuten wandelen dus een daguitstap naar Oostende, Nieuwpoort, Knokke, ... ligt zeker in de mogelijkheden.

De haven van Nieuwpoort is een absolute aanrader voor zowel gezinnen met als zonder kinderen. Tien minuutjes op de tram of vier kilometer wandelen langs het strand en je arriveert in Nieuwpoort. Je kan er wandelen over de promenade, genieten van een gezellig terrasje, een beetje shoppen, ...

De Panne (Plopsaland) is een aanrader voor gezinnen met kinderen. Een klein uurtje en je kan genieten van een dag vol avontuur. Voor diegene die graag een beetje cultuur opsnuiven is een bezoekje aan Brugge een must. Vanuit het station in Oostende ben je er op een klein kwartiertje met de trein.

Ook Oostende heeft veel te bieden op cultureel vlak. Zo waan je je bij een bezoek aan het openluchtmuseum in Raversijde in de vuurlinie van de Eerste Wereldoorlog.